Новини

Кой уцели в десетката и спечели футболната прогноза?

Кой уцели в десетката и спечели футболната прогноза?

Изминаха само няколко дни, откакто EURO 2024 приключи и Испания спечели титлата. В нашия конкурс за футболни прогнози вие заложихте на испанците, а тези, които познаха правилно, се включиха в теглене за натурални и парични награди.

Тази година организирахме конкурс за футболни прогнози в шестте страни на ЕНП. Интересът към това състезание отново бе огромен. Общо 56 373 панелисти взеха участие. Получихме общо 9 578 верни прогнози, именно толкова от вас вярваха, че Испания ще спечели шампионата.

В България мнозинството от вас (22%) фаворизираха домакините Германия, следвани от Франция (17%) на второ място и победителите Испания (13%) на трето. Италия, според вашите прогнози, се класира на четвърто място (11%), а 10% от вас вярваха, че Англия може да спечели златото.
В България участие взеха общо 3 502 души, от които 447 направиха правилна прогноза и бяха включени в тегленето на наградите.

От всички правилни прогнози избрахме 5 от вас, които ще получат парична награда от BGN 50 (6700 монети), която ще кредитираме в техните монетни сметки в БНП на 17 юли 2024 г.

Всички победители ще бъдат уведомени по електронна поща.

Благодарим на всички наши респонденти за участието в конкурса и от сърце поздравяваме победителите! Вече имате възможност да се включите в още едно олимпийско състезание, организирано този път в шестте страни на ЕНП. Просто отговорете на поканата, която изпратихме на вашия имейл адрес, и ни дайте вашия отговор, за да можете да станете победител следващия път.

Попълването на въпросници може да бъде не само полезно за нашите клиенти, но и забавно за нашите участници.

Условия на конкурса за футболни прогнози
‹ Обратно

Публикувано на 17.07.2024 г., 21:54:04