Новини

Познай кой ще спечели златния медал по футбол на UEFA EURO 2024 и се състезавай за 50 лева

Познай кой ще спечели златния медал по футбол на UEFA EURO 2024 и се състезавай за 50 лева

Докато Световното първенство World Cup 2024 скоро ще знае своите медалисти, най-важният футболен турнир тази година все още остава под голяма въпросителна. Дайте ни своя съвет и участвайте в състезанието, за да спечелите финансова награда!

Подготвили сме за вас състезание за футболни залагания на ЕВРО 2024. Европейското първенство по футбол 2024 - UEFA EURO 2024 ще се проведе в Германия от 14 юни до 14 юли 2024 г. Правилно предскажете кой отбор ще спечели златния медал и ще участвате в жребий за спечелване на финансова награда.

Резултатите ще обявим най-късно до 31.07.2024 г.

В какво се състои нашето съревнование?
Отговорете на поканата, изпратена на вашия имейл, и познайте кой ще спечели златния медал на тазгодишното UEFA EURO 2024 в Германия.

Как да участвате?
Състезанието за залагания е отворено за всеки участник на Българския Национален Панел, който се е регистрирал и е преминал успешно телефонна проверка до 25 юни 2024 г., присъединил се към състезанието за прогнози и е идентифицирал правилно отбора, който ще спечели златния медал на ЕВРО 2024 в Германия.

Правила на състезанието:

1. Организатор: European National Panels s.r.o. Štěpánská 611/14, 110 00, Prague 1, ID: 24309427, podkrepa@nacionalenpanel.bg

2. ИМЕ НА СЪСТЕЗАНИЕТО: „Състезание за футболни залагания на UEFA EURO 2024 за всички членове на БНП, регистрирани преди 25 юни 2024 г.“

3. ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ: от 23.5.2024 г. до 3.7.2024 г.

4. УСЛОВИЯ ЗА УЧАСТИЕ: Всеки член на Българския Национален Панел, който се е регистрирал и преминал успешно верификация не по-късно от 25 юни 2024 г., вземе участие в състезанието за залагания и правилно идентифицира отбора, който ще спечели златния медал на EURO 2024 в Германия, може да стане участник в състезанието с сериен номер EURO2024BNP.

5. НАГРАДА:
5 x 50 BGN (6,700 монети)

6. КАК СЕ ИЗБИРАТ ПОБЕДИТЕЛИТЕ: Победителят е член на Българския Национален Панел, който се регистрира и премине успешно верификация преди 25 юни 2024 г., участва в състезанието за прогнози и правилно идентифицира отбора, който ще спечели златния медал на UEFA EURO 2024 в Германия. Всички респонденти, които отговарят на тези условия, ще бъдат включени в теглене на случаен принцип, където ще бъдат избрани общо 5 победители.

Победителят се съгласява да публикува името и инициалите си, възрастта и града/общината си (например Димитър К., 36 г., Бургас) за обявяване на резултатите от конкурса на сайта на Организатора в раздел „Новини” и на социални мрежи БНП.

7. ИНФОРМАЦИЯ ЗА СПЕЧЕЛВАНЕТО: Известие за печалби ще бъде изпратено на имейл адреса, с който печелившият е регистриран в Българския Национален Панел. Едновременно с това резултатите ще бъдат публикувани на сайта на БНП в раздел „Новини“ и в социалните мрежи на БНП.

8. ВРЪЧВАНЕ НА НАГРАДАТА: Организаторът се задължава да информира победителя за наградата в рамките на 10 работни дни след края на конкурса и да изпрати наградата на победителя в рамките на 1 месец след края на конкурса (В случай на награда в натура, наградата ще бъде изпраща се на адреса на печелившия, който той/тя ще потвърди по телефона; в случай на парична награда, сумата ще бъде кредитирана в монетната сметка на победителя в БНП).

9. СЪГЛАСИЕ С ПРАВИЛАТА И ПОЛИТИКАТА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ: С изпращането на своята обратна връзка участникът в състезанието доброволно изразява своето изрично съгласие с правилата и в същото време дава изричното си съгласие на Организатора в съответствие със Закон № 101/2001 Coll. и Закон № 480/2004 Coll. Тези данни включват: собствено и фамилно име на участника, неговия адрес (улица, пощенски код, град/община и пощенски код), телефонен номер и имейл адрес и служат единствено за целите на връчването на наградата; Възможно публикуване на лични данни е допустимо в следния диапазон: име, първа буква от фамилията, възраст и град/община в списъка с награди на сайта на Организатора. Участникът може да оттегли писмено съгласието си чрез изпращане на искане до podkrepa@nacionalenpanel.bg. Ако победител откаже да предостави информацията, посочена в правилата на състезанието, той ще бъде елиминиран от състезанието и наградата ще бъде дадена на следващия по ред.

10. ДРУГИ ВАЖНИ УСЛОВИЯ НА СЪСТЕЗАНИЕТО: Участниците трябва да участват в Състезанието с разбирането, че нямат право да претендират за друга награда освен наградата в натура, както е посочено по-горе, или монетите, кредитирани в тяхната сметка за монети в БНП. Организаторът няма никакви задължения към участниците и участниците нямат право на никакви възнаграждения от страна на Организатора, освен както е посочено в настоящите Правила. Наградите нямат юридическа сила. В състезанието не могат да участват юридически лица и служители на Организатора или членове на техните семейства. Пълният текст на правилата ще бъде достъпен непрекъснато на сайта на Организатора https://www.nacionalenpanel.bg/news по време на провеждането на състезанието. Организаторът има право да преразгледа правилата и условията на Състезанието и, в случай на спор, да разгледа и окончателно да реши всеки въпрос, свързан със Състезанието.

‹ Обратно

Публикувано на 23.05.2024 г., 11:12:48