Новини

Олимпийските медали вече са раздадени, а ние награждаваме победителите в конкурса за олимпийски прогнози!

Олимпийските медали вече са раздадени, а ние награждаваме победителите в конкурса за олимпийски прогнози!

Независимо дали това беше позитивен или негативен опит за някои, можем със сигурност да кажем, че тазгодишните летни олимпийски игри бяха многоспортно събитие, което ще влезе в историята на световния спорт.

Организирахме конкурс за олимпийски прогнози за всички наши панелисти в шестте страни от Европейската Национална Панела. Участието отново беше изключително голямо и ние сме много доволни от това. Общо 53 485 панелисти взеха участие, от които 5 015 дадоха верния отговор. Да участваш в томболата за наградите беше лесно. Всичко, което трябваше да направиш, беше да дадеш верния отговор на въпроса „Колко медала ще спечели националният ви отбор на Летните олимпийски игри през 2024 г. в Париж, независимо дали са златни, сребърни или бронзови?“.

В България в конкурса участваха общо 3 247 членове на Българската Национална Панела. 199 от тях ни изпратиха правилния отговор. Българският олимпийски отбор спечели общо 7 медала, което беше правилният отговор.

От всички верни отговори избрахме 5 от вас, които ще спечелят парична награда в размер на 50 лева. Награди в размер на 6 700 монети ще бъдат преведени по техните монетни сметки в БНП.

Наградите на победителите бяха преведени по техните виртуални сметки на 23 август 2024 г., като всички те получиха съобщение за спечелената сума на електронната си поща.

Благодарим на всички участници в конкурса и поздравяваме победителите! Споделете с нас в какъв конкурс бихте искали да участвате следващия път. С удоволствие ще обсъдим вашите предложения и ще организираме нов конкурс за прогнози. Да си част от Българската Национална Панела е забавно! Не се колебайте да поканите своите приятели да се присъединят към проекта.

Правила на конкурса
‹ Обратно

Публикувано на 25.08.2024 г., 13:48:12